Sananen kirjoittajasta

Kuka tämän ruudun takana on? Ikää on ehtinyt kertyä vajaat 30 vuotta, koti sijaitsee Etelä-Suomessa. Olen Utahista Suomeen muuttaneen amerikkalaismiehen vaimo, erään vilkkaan pienen lapsen äiti ja työskentelen unelma-ammatissani.

Takana on raastava ja ikäväntäyteinen kaukosuhde, joka päättyi kesäkuussa 2015 - vihdoin ja viimein miehellä oli yhdensuuntainen lentolippu Helsinki-Vantaalle. Muutimme miehen itsensä lisäksi Yhdysvalloista myös auton Suomeen merikontissa, yhteinen sukunimi meille puolestaan leimattiin papereille heinäkuussa 2015. Mies sopeutuu parhaansa mukaan uuteen elämäänsä keskellä suomalaista maaseutua, hiljaisuudessa ja kaukana kaikesta. Minä puolestani olen tainnut sopeutua jo vähän liiankin hyvin siihen, että puhelimen ja lukuisien viestien sijasta vierellä arjen jakaa juuri se mies, joka aiheutti minulle aiemmin niin kroonista puhelinriippuvuutta.

Blogi on tarina meidän kaksikulttuurisesta arjestamme, perheestämme ja elämästämme - juuri tällaisenaan, mitään kaunistelematta. Meillä ei turhaan kulmia pyöristellä - tervetuloa siis keskelle meidän maalaiselämäämme!